Jo și Liviu Teodorescu i-au încântat pe jurați cu piesa „Don't be shy”: ”Sunteți sus sus de tot în clasament”

 

Una dintre transformările spectaculoase de la Te cunosc de undeva a fost cea realizată de Jo și Liviu Teodorescu, care au devenit Karol G.

 

La ediția din acest weekend a show-lui Te cunosc de undeva pe scenă s-au auzit acordurile de la „Don't be shy” de la Karol G, în interpretarea lui Liviu Teodorescu și Jo, care au strălucit în acest weekend. Conștienți că piesa este una extrem de grea, jurații au apreciat munca depusă de cei doi concurenți.

„Sunteți niște oameni care munciți îngrozitor de mult. E un teren destul de apropiat de voi. E fascinant, v-au pus în niște lumini absolut minunate. Ați fost actori de planul 1, foarte bine!”, a spus Cristi Iacob.

Și Mihai Petre a ținut isonul, apreciind eforturile celor doi: „La detalii au stat foarte bine, am văzut gesturile cu mâinile. Liviu m-a surprins în seara asta, a săpat el în adânc. Te-ai uitat ca să intri în personaj. Foarte asumat!”.

Nici Andreea Bălan nu s-a zgârcit cu laudele aduse lui Jo și Liviu Teodorescu, apreciind că prin prestația lor au șanse mari să fie în vârful ierarhiei. „Excepțional! Mi-a plăcut foarte mult momentul vostru! V-ați sincronizat și ați avut un moment superb! Ați fost excepționali și sunteți sus sus de tot în clasament”, a spus Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest