Juraţii Stand-up Revolution, strategii de eliminare de la masa juriului. „Aș începe cu Costel pentru că e plăcut şi amuzant!”

 

Teo, Vio, Costel și Dan Badea, plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din stand-up începând cu această duminică, de la ora 21.00, la Stand-up Revolution, iar pe lânga asta, juraţii au făcut încă din primul episod şi un scenariu de eliminare a colegilor de la masa juriului.

Stand-up Revolution, prima emisiune cu specific de stand-up din România, va avea debutul pe micile ecrane în această duminică, la Antena 1. Cei patru ași ai domeniului, Teo, Vio, Costel și Dan Badea își vor cunoaște primii membri ai echipelor. Având în vedere că publicul este cel care decide în echipa cărui jurat se vor alătura concurenții, cei patru grei ai stand-up-lui vor duce muncă de convingere cu cei aflați în sală. „Cel mai bine e să voteze oamenii”, a spus Teo înainte ca unul dintre concurenții pe care și-i dorea să ajungă în echipa altui coleg de jurizare. Întrebat care dintre colegii de pupitru este o amenințare pentru echipa sa, Vio a dezvăluit: „Eu sunt inamicul meu numărul 1”. Faptul că decizia lui nu este unicul criteriu pentru ca un concurent să ajungă să lucreze cu el, juratul a înfăptuit, în glumă, un viitor scenariu prin care își poate elimina concurența: „Cred că ușor, ușor ar trebui să ne rărim. Aș începe cu Costel pentru că e plăcut, amuzant și lumea îl place foare mult. În sezonul 2 l-aș elimina pe Teo pentru a rămâne doar cu Dan Badea. În final aș fi doar eu și aș lua-o pe Delia la jurizare”. „Cred că asta este un concurs între noi, să vedem în sezonul patru cine rămâne”, a spus Teo râzând. Care dintre jurați va avea cei mai mulți mebri în echipă la sfârșitul primei ediții, telespectatorii pot afla urmărind Stand-up Revolution, în această duminică, de la ora 21.00, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest