Kamara, reacţie neaşteptată atunci când a aflat că fosta soție făcea videochat

 


Acum câțiva ani, a făcut mare vâlvă informația că soția lui Kamara face videochat! Dacă unora li s-a părut rușinoasă ocupația tinerei, Kamara reconfirmă faptul că el niciodată nu a condamnat-o pe mama copilului său pentru asta. Kamara spune că aveau nevoie disperată de bani pentru operațiile fiului lor, așa că decizia femeii care, între timp, i-a devenit fostă soție, a fost pentru el onorabilă.

Kamara și fosta soție au o relație foarte bună și amândoi se străduiesc să fie părinți buni pentru Leon, fiul lor care are probleme grave de sănătate. La un moment dat, mama lui Leon a ales să câștige bani din videochat și chiar dacă o parte a opiniei publice a pus-o la zid pentru asta, Kamara a fost mereu alături de fosta soție.

'Da, nu e nimic de ascuns, și-a asumat. A făcut acest lucru. Noi după ce ne-am despărțit, fiecare era pe drumul lui, fiecare putea să facă ce voia. Nu e ceva ieșit din comun, în România o fată din patru dacă nu a făcut, urmează să facă.

A lucrat într-un studio profesionist, a făcut totul la modul profesionist, cu un program de muncă normal ca și cum te duci 8 ore la muncă, a reușit să fie independentă, pe picioarele ei. Cât a fost cu mine n-a muncit o zi', a spus Kamara în cadrul unei emisiuni online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest