Karmen Simionescu, anunţ despre nuntă şi copil. "Doamne ajută să fie băiețel!"

 

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, e foarte fericită cu familia sa, cu fetița ei, dar bineînțeles alături de partenerul său de viață, Bogdan Căplescu. Cei doi s-au căsătorit civil în 2019, dar mulți se întreabă și când va avea loc cununia religioasă.

Cântăreța mărturisește că o să mai dureze ceva timp până când ea și soțul ei vor ajunge în fața altarului, căci amândoi își doresc să fie pregătiți pentru acest moment și să aibă timp să se ocupă de toate detaliile acestui mare eveniment.

Fiica lui Adrian Minune susține că momentan nu e pregătită de marele pas și a precizat că s-ar putea să mai durere aproape doi ani până când va face și nunta.

”O să mai dureze, poate un an jumătate, doi. Nu se știe pentru că vreau să mă simt pregătită, vreau să-mi aleg cu grijă florile, rochia ș.a”, a zis Karmen Simionescu la Antena Stars.

Ea mărturisește că și soțul ei își dorește foarte mult să devină și tată băiat, însă momentan Karmen Siminescu precizează că vrea să se ocupe mai mult de muzică și să se axeze pe acest plan până a deveni mamă pentru a doua oară.

”Îmi doresc un al doilea copil, îmi doresc Doamne Ajută să fie băiețel, pentru că soțul meu își dorește foarte mult și el, dar în momentul de față îmi doresc să mă axez puțin și pe muzică”, a mai zis Karmen Simionescu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest