La 20 de ani de la divorț, Mariana Moculescu îi cere fostului soț banii pe un apartament: „Îl dau în judecată!”

 

Mariana Moculescu și-a detaliat planurile la Antena Stars, fiind mai decisă ca niciodată să recupereze bani de la fostul soț Horia Moculescu.

 

Au trecut peste două decenii de când Horia și Mariana Moculescu nu mai sunt căsătoriți oficial. Însă după un mariaj tumultuos se pare că urmează o perioadă la fel de complicată în viața celor doi. Mariana Moculescu s-a hotărât să recupereze sumele pierdute la un apartament, pe care pretinde că l-a făcut din banii părinților ei.

 

După mai mulți ani petrecuți în Italia și Germania, Mariana Moculescu a revenit în București cu gândul de a regla toate aspectele vieții ei. Unele dintre acestea țin încă de Horia Moculescu, fostul soț. Ea este decisă să își dea fostul partener de viață în judecată, învinovățindu-l că nu a plătit absolut deloc impozitul la apartamentul pe care ea l-a pierdut într-un proces. Întrucât se afla în străinătate și nu s-a prezentat la ședința de judecată în care se lua decizia finală, deși avocatul care se ocupa de cazul ei a avertizat-o că o să piardă, fosta soție a lui Horia Moculescu s-a ambiționat, astfel că situația nu a fost deloc în favoarea ei.

 

La Antena Stars, bruneta a explicat: "Trebuie sa vorbesc cu el sau sa găsesc pe cineva sa medieze aceasta probleme. Eu am pierdut jumătate de apartament, am pierdut in instanta, iar avocatul meu m-a reprezentat pana într-un anumit moment. (...) Eu eram convinsa ca voi pierde casa. Am pierdut apartamentul în care am investit banii părinților mei. Banii 30% avans și atâția ani de când plătesc impozit nu stiu unde sunt. Soțul meu nu a plătit nimic. Dacă nu ajung la un consens și nu mi da partea mea de bani, îl dau în judecata".

 

Cu mai bine de doi ani în urmă, compozitorul declara cu privire la relația cu fosta soție, aflată la vremea respectivă în străinătate: „Sunt chiar foarte liniștit, pot spune că sunt liniștit de tot. Și e așa bine. Pentru mine e un subiect închis de mult. Am depășit 20 de ani de la divorț, dar tot am fost asociat cu aceasta”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest