La ce plăceri a renunţat Dorian Popa pentru a-și putea cumpăra Lamborghini

 


Dorian Popa este extrem de cunoscut în mediul online și a învățat să facă bani pe bandă rulantă și din piatră seacă. El muncește enorm de mult pentru a duce viața la care a visat de mult, iar concediu nu a mai avut de 6-7 ani, spune chiar el. Nu de mult, artistul și-a cumpărat un bolid de lux ce va ajunge în posesia sa abia în luna februarie. La ce a fost nevoit să renunțe pentru a-și face moftul.

Dorian Popa este un împătimit al fashion-ului, însă în această perioadă a renunțat la acest capriciu. El spune că a învățat să fie mai cumpătat și că acum se gândește de două ori înainte să dea banii pe lucruri de firmă. El susține că hainele de brand sunt un moft la final de zi, tocmai de aceea a renunțat la ele în favoarea unor lucruri mult mai de valoare, precum bolidul de lux ce urmează să vină în luna februarie.

‘’Mi-am dat seama trecând timpul, că am renunţat un pic la cheltuielile exorbitante pe care le fac cu hainele. Eu sunt un împătimit al haintelor. Nu e mai puţin adevărat că muncesc atât de mult încât să îmi pot permite să îmi cumpăr ce vreau, dar pentru că îmi doresc foarte mult să fac din această potenţială criză financiară un mare plus valoare pentru mine, pentru că nu este un secret faptul că mulţi antreprenori în perioada de criză fianciară au explodat în stil benefic, am redus un pic cheltuielile, pe adidaşi de mii de euro, haine de mii de euro, care la sfârşitul zilei sunt un moft. Eu am spus întotdeaua că dacă îmi permit un moft care mă face fericit, îl voi accesa, însă în contextul actual, consider că brandurile mai pot aştepta un pic’’, a declarat Dorian Popa pentru Antena 3.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest