La nuntă, Irina Fodor era însărcinată în luna a treia! „Nu știa toată lumea secretul nostru”

 

Prezentatoarea de la Asia Express – Drumul Împăraților a vorbit despre unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții ei.

 

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai sudate, și totodată îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Și-au unit destinele în mod oficial în urmă cu 12 ani. Prezentatoarea de la Asia Express a rememorat nunta ca-n povești de care a avut parte. Într-un interviu acordat pentru CulTour, Irina Fodor a mărturisit că nunta a fost foarte frumoasă și s-au bucurat din plin de eveniment. Vedeta a precizat că acesta a avut loc pe malul unui lac, iar petrecerea a durat până în zori.

 

A fost foarte simplă nunta noastră, n-a fost o nuntă mare, am ales doar cei mai apropiați oameni și cei cu care știm că mergem în continuare în vacanțe, care ne sunt prieteni de suflet, care se bucurau sincer că sunt acolo lângă noi”, a spus Irina Fodor.

 

Vedeta a mai dezvăluit și un fapt cu totul special. La nuntă era deja gravidă în trei luni cu fetița lor, fapt pe care-l cunoșteau doar ei și cele mai apropiate persoane din anturaj. La scurt timp însă au aflat cu toții de minunea care urma să vină pe lume.

 

”Am avut muzică frumoasă, am avut locație frumoasă, a fost pe malul lacului, am dansat până dimineață, s-a terminat pe la 7 fără un sfert, ne-am întins mai mult decât credeam că o ne întindem. La nuntă eram însărcinată în trei luni, noi știam, nu știa toată lumea, dar noi știam, iar pentru noi a fost așa, știam secretul nostru”, a spus prezentatoarea de la Asia Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest