Lacrimi și emoții mari în platoul Chefi la Cuțite: „Mi-ați dat panică!”

 

Concurenții ajunși în semifinală au primit mesaje de la cei apropiați care au făcut ca emoțiile să crească până la cer.

Mai sunt 9 concurenți care au rămas să lupte pentru marele premiu la Chefi la Cuțite. Orlando Zaharia se bazează pe Lucica Susanu, Daniel Ilie (Varză) și Alexandra Gabriela Veber. Richard Abou Zaki a ajuns împreună cu Lăcrămioara Pintilie (cuțitul de aur), Antonio Ștefănescu și Andrea Recaladin, iar Alexandru Sautner îi are pe Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur), Nicoleta Sima (Raisa) și Mihai Dragomir (cuțitul de aur).

Concurenții au primit mesaje de la persoane dragi lor. Spre exemplu, Alexandra Veber a fost susținută de mentorul ei, bărbatul care a ajutat-o să se desăvârșească în carieră. „Mi-ați dat panică, fraților, panică! M-ați destabilizat, nu mă așteptam să îl contactați pe șeful meu, cu care am lucrat 6 ani în Islanda! Îmi este mentor, prieten, șef”, a spus concurenta.

Mario Mădălin Dumitru a căzut în genunchi la mesajul părinților, apoi s-a explicat: „Ce poți să simți când vezi oamenii care ți-au dat viață?! De asta m-am și înscris aici, e ca un fel de mulțumesc pentru felul în care au avut răbdare cu mine, pentru felul în care m-au crescut, pentru felul că nu m-au lăsat să mor când era să mor. Am fost un copil foarte bolnav, m-am născut cu 2 kilgorame și jumătate, eram acolo, să plec, cu aprindere la plămâni și multe chefii. S-au luptat să mă țină în viață ca să ajung ulterior să îi fac mândri. Toată chestia asta e ca un mulțumesc, dar crede-mă, că e prea puțin”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest