Larisa, despre bătăile primite de la Marian Drăgulescu: „Și-a ieșit din minți că l-am întrerupt când se uita la videochat și...”

 


Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți timp de 3 ani, din anul 2006 până în 2009, însă despărțirea lor a fost cu scandal. Fosta soție a gimnastului a povestit momentele tensionate care au avut loc în căsnicia lor.

Invitată la emisiunea online „În oglindă”, găzduită de jurnalistul Mihai Ghiță, Larisa Drăgulescu a povestit, printre lacrimi, despre momentele dificile din relația cu Marian Drăgulescu. 

Fostul gimnast a recunoscut recent episoadele de violență domestică din relația cu mama copiilor lui. Larisa Drăgulescu susține că familia fostului soț nu a fost niciodată de acord cu ea, iar mama lui Marian i-ar fi blestemat fetița, care a avut probleme cu auzul. 

După ce a născut băiețelul, mama gimnastului medaliat cu aur a venit în vizită la nora sa, iar atunci a izbucnit un adevărat scandal. „Familia lui nu a fost niciodată de acord cu mine. Eu eram un nimeni de la Reșița și nu meritam să fiu lângă băiatul lor, așa mi se și spunea. Mama lui îmi spunea: «Ar trebui să iei o piatră în gură că stai cu fiul meu». Erau foarte jignitoare pentru mine. Mă simțeam foarte prost, mai ales că aveam 19 ani și eram foarte sensibilă. Ce a fost cel mai grav a fost faptul că «Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu să fie surd». Asta a fost… Îmi vine să plâng. Ăsta a fostul lucrul care m-a afectat foarte tare. În acel moment nu am crezut că asta se poate și întâmpla cu adevărat. Timp de doi ani de zile nu am știut că fetița mea s-a născut fără auz. Acum eu nu știu… Nu am crezut în blesteme niciodată și nici acum nu cred, dar așa s-a întâmplat. Am aflat după aproape doi ani că fetița mea nu aude. (…) Am avut un șoc. I-am reproșat că din cauza ei fetița mea nu aude. Atunci lucrurile au degenerat într-un scandal foarte urât. Am luat o cană și am avut intenția de a o lovi pe soacra mea. O uram. Nu mai voiam să o văd. Mama mea când a văzut că vreau s-o lovesc a sărit în fața ei și nu știu cum, dar și-a tăiat tendoanele. S-a accidentat destul de rău și… îmi e destul de greu să vorbesc despre lucrurile astea. În seara aceea a ajuns la spital. L-am rugat pe Marian să o ducă la spital, dar să o ia și pe mama lui. Soacra mea nu voia să plece, ea voia să rămână singură cu mine. După momentele astea mie mi-a fost foarte greu să mă mai apropii de familia lui Marian. El a fost influențat de-a lungul relației noastre de familia lui ca să ne despărțim”, a declarat Larisa Drăgulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest