Larisa Drăgulescu le-a răspuns fanilor care au criticat-o: „Până vine războiul eu vreau sa ma distrez!”

 

Vedeta a intrat în vizorul internauților după ce a postat o serie de poze incendiare. Ea și-a justificat acțiunile într-o intervenție la Antena Stars.

 

Mai mulți internauți s-au arătat de-a dreptul revoltați după ce, în timp ce dădeau scroll printre știrile legate de războiul dintre Ucraina și Rusia le-au apărut și postări cu Larisa Drăgulescu în ipostaze incendiare. O parte dintre aceștia nu au considerat deloc oportune imaginile, așa că au început să-i transmită Larisei mesaje nu tocmai ortodoxe, în contextul în care multe dintre vedetele din România s-au alăturat campaniei de întrajutorare a refugiaților din țara vecină.

 

Larisa Drăgulescu nu s-a lăsat deloc intimidată de comentariile haterilor, ba chiar a ținut să se apere în fața tuturor. În direct la Antena Stars, vedeta a declarat că acesta este jobul ei, iar ea nu își poate lăsa munca pentru că între Rusia și Ucraina este un război.

 

"Stai și te uiți la mine când oamenii mor? Stau sa se uite in ograda altuia. Dacă eu nu pot face mai mult pentru oamenii care sunt in război sa facă ei. Pe mine ma interesează munca mea din online. Până vine războiul eu vreau sa ma distrez, face parte din munca mea. Dacă e război nu mai mergem la munca? Nu mai ma interesează de viiitorul meu? (...)"a declarat Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

 

Mai mult decât atât, vedeta a precizat că și-a planificat o nouă vacanță în Germania, și indiferent de ceea ce se întâmplă, o să meargă și o să își urmeze viața de parcă nu se întâmplă nimic rău în lume.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest