Larisa Iordache a confirmat despărțirea de iubit

 


Larisa Iordache nu mai formează un cuplu. După ce inițai și-a anunțat relația de iubire, ulterior gimnasta le-a spus fanilor că e din nou singură și că s-a despărțit. Apoi a revenit și a spus că a fost, de fapt, o glumă. De această dată însă, Larisa Iordache a confirmat despărțirea de iubit.

"Gluma s-a transformat în ceva serios, dar sunt bine acum. Sunt foarte bine, sunt de ceva vreme singură și îmi e ok. Sper din suflet, ușor, ușor să cunosc alți oameni și de ce nu, să am o relație foarte serioasă pentru că sunt un om foarte serios și îmi doresc ceva de durată și, de ce nu, să fac următorii pași în sensul ăsta.", a spus Larisa Iordache.

"Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea din oameni trebuie să își facă apariția și să constate că nu mai e cazul să continue pentru că se poate ajunge la foarte multe lucruri și eu nu mi-am dorit aeastă chestie pentru că îmi doresc să am o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment. Nu mai eram noi pe aceeași undă așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine.", a mai spus gimnasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest