Larisa Iordache a spus marele DA: „Mă simt foarte bine”

 

Marea gimnastă a arătat spectaculos la nunta cu Cristian Chirița. Ea a decis să preia și numele soțului.

În acest weekend, într-un cadru feeric, a avut loc nunta dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță. Cei doi îndrăgostiți sărbătoresc alături de familie și apropiați într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov. Într-una dintre cele mai importante zile din viața ei, Larisa Iordache a ales să poarte o rochie albă, strălucitoare, care i s-a potrivit perfect.

"Mi-am dorit să mă simt bine și să fiu ok. Într-adevăr, este strălucitoare și are foarte multe detalii extraordinar de frumoase, însă o să vedeți mâine. (...) Am fost și eu un pic stresată din cauza rochiei, pentru că este foarte spectaculoasă din punctul meu de vedere și credeam că e prea mult, însă am stat să mă gândesc și mi se potrivește extraordinar de bine. Mă simt foarte bine în ea și cu siguranță este rochița pe care mi-o doream.", declara fosta gimnastă ieri, în cadrul emisiunii Știrile Antena Stars.

În exclusivitate la Antena Stars, marea glorie a gimnasticii românești a dezvăluit că va prelua și numele soțului ei. "O să adaug numele de familie al lui Cristian numelui meu. O să mă cheme și Iordache, dar și Chirița, pentru că am vorbit despre lucrul ăsta, chiar el a inițiat discuția, și a spus că i se pare normal dacă doresc să împărțim numele de familie și să fim amândoi la fel, să fim și Iordache și Chirița pentru ca lucrurile să fie așa cu totul legal și să fim ok amândoi.", a spus fosta gimnastă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest