Larisa Iordache, mesaj emoționant de dincolo de Ocean: ”Simt cum mă îmbrățișezi zilnic…”

 

Fosta mare gimnastă a României nu și-a uitat mama, de la a cărei dispariție prematură s-a împlinit un an.

 

Anul trecut, Larisa Iordache a avut una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Și asta pentru că și-a pierdut mama, după ce aceasta a fost răpusă de cancer. Fosta sportivă tocmai se pregătea atunci de participarea la un concurs important, iar vestea a dărâmat-o. La un an de când și-a pierdut mama, Larisa Iordache a lăsat un mesaj pe pagina sa de Instagram. Concurenta de la America Express mărturisește că nu e zi în care să nu i se facă dor de mama sa și susține că în mintea și sufletul ei cea care i-a dat viață e permanent vie și îi e alături la orice pas și în tot ceea ce face.

 

”Acum un an m-am intalnit cu un sentiment dur, era un sentiment pe care nu-l mai simtisem pana in acel moment. Insa am inteles ca trebuie sa invat sa triesc cu asta! In mintea si sufletul meu esti permanent vie si simt cum ma imbratisezi zilnic cu caldura grijei tale pe care o ai de acolo de unde esti. Insa, asta nu ma retine nici macar o secunda ca in fiecare zi sa imi fi in gand cu un dor pe care nu cred ca o sa pot sa-l controlez vreodata. Te iubesc mami! Si iti multumesc ca m-ai crescut cu toata puterea si pasiunea ta pe care ai avut-o pentru viată”, a fost mesajul postat pe pagina de Instagram a Larisei Iordache.

 

Larisa Iordache participă în această perioadă la show-ul America Express, unde face pereche cu Diana Bulimar. Cele două sportive au acceptat să plece în aventura vieții lor, o adevărată provocare din toate punctele de vedere. Rămâne de văzut însă cum s-au descurcat cele două și cât de departe au ajuns în show-ul ce va urma să fie difuzat pe Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest