Larisa Iordache, o nouă operaţie! Ce i s-a întâmplat fostei gimnaste: „S-a pus un stent”

 

O nouă operație pentru Larisa Iordache. Fosta gimnastă a dezvăluit că a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență, dar acum nu a fost vorba despre urmările unei accidentări în competițiile sportive. Antrenoarea echipei de gimnastică de la Dinamo a suferit o infecție la rinichi, iar medicii au trimis-o direct pe masa de operație.

Campioana României a mărturisit că este vorba despre o problemă mai veche de sănătate, pe care a ținut-o sub control până în urmă cu puțin timp. Se pare că tratamentul pe care îl urma nu și-a mai făcut efectul și s-a produs o infecție, fiind necesară operația.

„Am avut o infecție la fel ca cea din aprilie, de fapt puțin mai mare. Am o pietricică acolo care tot blochează canalul, iar rinichiul meu nu putea să scoată tot lichidul și s-a pus un stent, timp de o lună de zile. Ulterior, o să intervină medicii să scoată pietricica. (...) Știam că e acolo de anul trecut. Mi-a mai dat semne, că mă dor rinichii, dar luam pastile de fiecare dată și îmi trecea, dar de data aceasta nu a funcționat.”, a explicat Larisa Iordache.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest