Larisa Iordache se operează astăzi pentru a șaptea oară! „Ce urmează mă sperie foarte tare!”

 

Pumnii strânși pentru gimnasta noastră! Nu se bate pentru medalii, ci să nu mai simtă nicio durere la gleznă.

 

Calvarul a început pentru Larisa Iordache acum patru ani, după Campionatele Mondiale de la Montreal, desfășurate în octombrie. La întrecerea din Canada, gimnasta a suferit o accidentare urâtă, la tendonul lui Ahile, care nu i-a mai dat deloc pace.

 

Astfel încât, din 2017 încoace, Larisa Iordache se luptă, parcă cu morile de vânt, să scape de o durere puternică la gleznă. Tânăra sportivă a României a suferit până în prezent șase intervenții chirurgicale, însă problemele nu au dispărut deloc. Drept urmare, gimnasta a decis să facă o nouă încercare și să se opereze la o clinică specializată din Viena.  

 

Larisa Iordache a anunțat pe pagina sa de Instagram că urmează să intre în cea de-a șaptea intervenție la picior, însă ceea ce o sperie cel mai tare e e recuperarea. ”Cu una în plus sau cu una in minus cam tot aia e...Pentru mine azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru in operație pentru a scapa de durerea de la gleznă. A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng!
Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează ma sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.) dar măcar o sa fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să mai îmi creeze probleme”,
a spus Larisa Iordache pe Instagram.

 

Nu este singurul moment dificil pe care-l trăiește în 2021 sportiva ce a reprezentat cu mândrie România. În acest an, s-a despărțit pentru totdeauna de mama ei, care suferea de cancer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest