Laura Cosoi a ales numele pentru cea de-a treia fetiță

 

Laura Cosoi este însărcinată în 6 luni, iar în luna iunie a acestui an va aduce pe lume cea de-a treia fetiță. Actrița a mărturisit că a ales numele bebelușului, însă nu vrea să-l spună până când nu va naște.

Laura Cosoi a anunțat că a ales numele pentru cea de-a treia fetiță, însă nu le va dezvălui decât după ce aceasta se va naștere. Actrița a ales două nume simple pentru fiica sa. În luna iunie a acestui an, ea urmează să nască. Tot în iunie a născut-o și pe Rita, prima sa fetiță. 

Laura Cosoi a explicat și semnificația numelor fetițelor sale, Rita și Vera. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt catolici. „Ritei i-am pus numele de la Sfânta Rita. Verei i-am pus numele, pentru că ni s-a părut nouă ca va fi așa ca o lumină de vară, Vera. Se potrivește cu Rita. Pentru următoarea fetiță poate ieșim din acest joc de 4. Avem numele, numai că nu o să-l spunem până nu se naște. Vor fi două nume. Sfânta Rita este pe 22 mai și este în calendarul catolic. Noi suntem catolici. Sfânta Rita este cea care îndeplinește dorințele imposibile. Se spune că datorită ei se îndeplinesc anumite dorințe pe care ți le pui din timpul anului. Sunt niște zile în care te rogi. Eu mă rugasem în urmă cu 10 ani să-mi arate calea la un moment dat și apoi când am rămas însărcinată și mi-am dat seama că se naște aproape de Sfânta Rita. Așa i-am ales numele. (…) Va fi un nume destul de simplu”, a declarat Laura Cosoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest