Laura Cosoi vrea să-și mărească familia: „Parcă e goală casa!”

 

Mamă a două fetițe superbe, Laura Cosoi nu ar spune nu celui de-al treilea copil.

 

Laura Cosoi, 39 de ani, este o femeie realizată pe toate planurile. Are o carieră de succes și o familie fantastică: un soț care o iubește și doi îngeri de copii. Însă nu este exclus ca familia să fie întregită cu un nou bebe, după ce Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean au început deja să discute despre acest lucru.

 

Cum Laura Cosoi are o carieră ce-I răpește mult timp, și este plecată măcar 2-3 zile pe săptămână, Cosmin Curticăpean și-a asumat să aibă grijă mai mult de fete. De aici până la apariția unor bârfe cum că ar avea mai degrabă rolul unei bone nu a trecut mult timp. În cadrul unei emisiuni TV, Laura Cosoi a explicat că nu acesta este statutul soțului ei, și că el are grijă defete pentru că este tatăl lor, că și le-a dorit mult și că le iubește enorm.

 

„Soțul care stă acasă cu copiii nu este bonă, este tată. Bona e altceva. El e tată. Și-a dorit copiii, îi iubește. Cosmin e un tată foarte implicat dintotdeauna. Dimineața să vezi ce maraton e la noi în casă. Avem două băi, dar nu ne ajung. Rita are 3 ani și merge la grădiniță de două săptămâni, iar Vera are 1 an și merge la creșă. Plec în turneu câte două zile sau trei pe săptămână și doar în anumite zile dorm peste noapte acolo”, a spus actrița.

 

Faptul că Rita a plecat deja la grădiniță, iar Vera a ajuns la creșă, cei doi soți simt că, în unele momente, casa este cam goală. Motiv pentru care, după cum a recunoscut actrița, au început să-și facă planuri pentru aducerea pe lume a unui nou copil. „La un moment dat, îi ziceam lui Cosmin: «Măi, dar noi ne mai dorim un copil în tot haosul ăsta?». Noi simțim că ar mai intra un pui mic, știi? Pentru că au plecat fetele, la grădiniță, la creșă… E casa goală”, a mai adăugat vedeta

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest