Laura Giurcanu este din nou singură: „E o schimbare mare pe care voi învăța să o fructific!”

 
+2 click pentru
galerie

După doi ani de relație, fotomodelul s-a despărțit de partenerul ei cu care era logodită.

 

Laura Giurcanu s-a despărțit de iubitul cu care era logodită de mai bine de doi ani, după ce amândoi au ajuns la concluzia că nu se mai potrivesc și este mai bine să meargă în viață pe drumuri separate. Fotomodelul a anunțat pe pagina de Instagram ruptura de fostul său partener. Sentimentele pe care le încearcă Laura sunt mixte, pe de o parte vorbește despre „acea durere în piept”, pe de altă parte încearcă să fie puternică și să gestioneze bine noua postură de femeie liberă.

 

Vedeta a încercat să fie extrem de deschisă cu urmăritorii ei de pe rețeau de socializare, spunându-le că își dorește să fructifice la maximum noua situație în care se găsește, mai ales că s-a mai petrecut în ultima vreme și o altă schimbare în bine, la nivel professional.

 

„Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional. Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de „anunț”, însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!”, le-a transmis Laura Giurcanu urmăritorilor săi.

 

Laura privește cu optimism următorul capitol din viața sa, după ruperea logodnei. Ea consideră că are forța necesară să treacă peste acest impas și e decisă să împărtășească totul cu cei care-I sunt alături pe Instagram.

 

„Când treci prin momente grele începi să te miști diferit, ochii tăi au un mod neobișnuit de a captura momentele. Dar viața nu se va termina, soarele va răsări și zilele vor trece una după alta. Vă mulțumesc pentru iubire. Scrisul ajută foarte mult și pentru mine e ca terapia, așa că îmi voi distribui gândurile mai des. De obicei trec singură prin tot, tind să mă închid în mine. O să încerc o nouă perspectivă, având în vedere că toți am experimentat acea despărțire care îți lasă o durere în piept. Nu voi fi niciodată aceeași după ultimele zile, dar poate asta este un lucru bun”, a scris fotomodelul pe rețeaua de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest