Laurenţiu Reghecampf a spus că le-a cumpărat un apartament de lux fetelor Anamariei Prodan. Reacţia vedetei: "Erau copiii tăi, golanule!"

 

În podcastul lui Măruță, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că a făcut mai multe pentru fetele Anamariei Prodan decât pentru băiatul său din căsnicia anterioară. După ce impresara s-a lăudat că ea a fost stâlpul financiar al familiei și a adus cei mai mulți bani în casă, Reghe o contrazice. Antrenorul susține că din primii săi bani la Steaua le-a cumpărat un apartament de lux fetelor soției sale.

Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre cele două fiice ale Anamariei Prodan, Sarah și Rebecca Dumitrescu, pe care le-a 'crescut' de la vârsta de șase ani. Antrenorul le-a cumpărat un apartament de lux din primii bani pe care i-a câștigat la Steaua.

Pentru a nu mai face naveta pentru a merge la școală, le-a cumpărat fetelor un apartament de fițe în zona Pipera a Capitalei. Mai mult decât atât, Laurențiu Reghecampf a afirmat că a cumpărat acel apartament pentru ca fiicele Anamariei Prodan, Rebecca și Sarah Dumitrescu, să locuiască alături de tatăl lor, Tiberiu Dumitrescu.

'Eu le-am cumpărat apartamentul ăla din banii mei, primii bani pe care i-am câștigat eu la Steaua. Le-am cumpărat la fete un apartament. Atunci a fost o singură discuție pe care am avut-o cu Anamaria și a spus că ar fi mai bine pentru fete să nu mai facă naveta. Nu aveam bani mulți atunci, i-am zis, ia-le apartament, lasă-l pe Tibi să stea cu ele. Tibi și acum stă în apartamentul ăla', a povestit Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a reacționat imediat, pe Instagram, după ce Reghe a dezvăluit că s-a implicat financiar în creșterea și educația fetelor impresarei din prima căsătorie.

'Șarlă de om. Erau copiii tăi, golanule! Tu meriți să mergi direct în iad. Cum să vorbești măi golanule că ai dat bani copiilor? Ce au scăpat printre degete prostituatele, le dădeai. De doi ani ești mort de foame și târfele îți dau cu porția să-ți iei un corn. Te târâi în fața fetelor să te ierte', a spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest