Laurențiu Reghecampf nu vrea să-i lase numele lui Anamariei Prodan: „Doar dacă...”

 

Laurențiu Reghecampf nu vrea să-i lase numele lui Anamariei Prodan. Cei doi se află în plin proces de divorț, după 15 ani de relație. Când nimeni nu se aștepta, Reghecampf a vorbit în public pentru prima oară despre despărțirea de Anamaria Prodan. Antrenorul a declarat că nu îi va lăsa numele lui impresarei. Cu toate astea, fostul fotbalist a precizat că ar ceda cu o singură condiție.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit după 15 ani de căsncie. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Jr. Deși nimeni nu se aștepta, impresara a făcut numeroase acuzații la adresa antrenorului. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Reghecampf a făcut dezvăluiri incediare despre divorțul de soția sa. Acesta a spus versiunea lui referitor la cele întâmplate în căsnicia cu Anamaria Prodan. Reghe a recunoscut că nu vrea să îi lase numele lui impresarei, iar dacă ar fi să facă acest lucru, ar ceda cu o singură condiție. „Nu ( nr. o să rămână cu numele Reghecampf). Păi nu vrea, ea vrea Prodan. Mâine vine cu certificatul de naștere. Ce nu crezi?!”, a spus, Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Mai mult, antrenorul a mărturisit că există o situație în care ar fi de acord ca Anamaria să-i poarte în continuare numele, respectiv cea în care fiul lor i-ar cere acest lucru. Dar antrenorul nu s-a arătat încântat de această variantă. „Doar dacă m-ar ruga Bebe aș fi de acord (nr. să-mi păstreze numele), dar nu cred că e cazul să vorbim despre lucrul ăsta”, a specificat antrenorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest