Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

 

În ultima perioadă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat cuvinte dure. Cei doi se află în curs de divorț, după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. Deși părea că lucrurile s-au mai liniștit, iată că divorțul dintre impresară și antrenor a luat o nouă întorsătură. Potrivit spynews.ro, Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, însă momentan nu se știe care este motivul. Corina Caciuc nu s-a mai abținut de data aceasta, astfel că și-a acompaniat partenerul de viață în această decizie. 

Se pare, totuși, că motivul ar fi faptul că Anamaria Prodan a adresat de nenumărate ori cuvinte dure la adresa celor doi, defăimându-le astfel imaginea.

Impresara a făcut numeroase acuzații grave la adresa lui Laurențiu Reghecampf, însă acum susține că l-a iertat și că îl va ajuta pe antrenorul Craiovei, indiferent de context. Anamaria Prodan a declarat că este sătulă de tot scandalul care a pornit după despărțire.

„Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea. Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni.

Nu ne vom uită înapoi niciodată! Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine.”, a declarat Anamaria Prodan. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest