Laurette, pas mare spre căsătorie! Magaye Gueye a discutat cu tatăl vedetei: „Se înțeleg foarte bine”

 

Relația dintre focoasa mulatră și prietenul ei fotbalist a trecut la un alt nivel, după ce acesta din urmă a fost prezentat familiei și a primit primele sfaturi de la tatăl lui Laurette.

 

Laurette Atindehou, 38 de ani, este implicată trup și suflet într-o idilă cu fotbalistul senegalez Magaye Gueye, 31 ani. Relația dintre cei doi a avansat, așa că fostul jucător de la Dinamo a fost prezentat familiei. Vedeta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că tatăl său se înțelege de minune cu iubitul ei, mai ales că cei doi vorbesc franceză. Vedeta a declarat că acesta i-a cerut partenerului ei să aibă grijă de ea.

„Cu tatăl meu țin legătura. Vorbesc cu el ori de câte ori avem ocazia. S-a împrietenit și cu iubitul meu foarte mult. Și ei dacă vorbesc în franceză, se înțeleg foarte bine. Și tatăl meu mereu îmi spune să învăț franceză. Tata i-a transmis lui Magaye să aibă grijă de mine. Magaye este un băiat foarte bun și iubitor'', a declarat Laurette la Antena Stars.

 

Laurette trăiește în România, în vreme ce Magaye s-a mutat la Paris după despărțirea de Dinamo. Dragostea la distanță rezistă și este din ce în ce mai intensă. La finalul anului, în cadrul unui podcast, Laurette a mărturisit că vrea să întemeieze o familie cu fotbalistul senegalez.

 

„Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum. Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit”, a spus ea la podcastul „Fără filtre” cu Alina Ionescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest