Lavinia și ispita Florin au dormit împreună în Camera Liberă! „A fost o decizie dificilă pentru mine, dar îmi doream…”

 

Tentațiile sunt mari pe Insula Iubirii, iar concurenții le fac față cu greu. Lavinia a luat o hotărâre importantă, dar își pune întrebarea dacă o va regreta mai târziu.

 

După despărțirea de Rey, Lavinia nu a avut timp să se simtă o femeie liberă, cuplându-se imediat cu ispita Florin. Într-un cadru mirific, ea a sărit peste etape și a luat decizia de a dormi împreună cu noul ei partener în Camera Liberă. Concurentei nu i-a fost deloc ușor să ia această hotărâre, dar a considerat oportun să facă tot ceea ce simte. Ea a mai spus că i se pare firesc ceea ce a făcut, dar nu a ascuns că are o temere vis-à-vis de ceea ce se poate întâmpla în viitor, de modul în care va evolua relația cu ispita Florin.

 

„Faptul că am decis să dorm cu Florin atât de repede a fost o decizie destul de dificilă pentru mine, dar în acelașai timp simțeam că îmi doresc chestia asta. Mie mi se pare normal, dar câteodată mă gândesc dacă e bine ce fac”, a declarat Lavinia la Insula Iubirii.

 

La rândul său, Florin se simte atras de Lavinia și își dorește să formeze un cuplu eu ea și să avanseze cât de mult în relație. Ispita masculină a mărturisit că și-a dorit să petreacă timp alături de Lavinia în Camera Liberă, mai ales că lucrurile dintre ei nu au fost forțate, ci decurg de la sine.

 

''Am de gând să ajung cu Lavinia în această emisiune cât de departe putem ajunge. Nu știu, are ceva ce mie îmi place. Era de înțeles că își dorește, și m-a atins, și m-a mângâiat, și lucruri de genul. Lucruri simțite, nu forțate”, a declarat ispita Florin la Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest