Lena Miclăuş a trăit 17 zile numai cu apă: „Au fost îngrozitor de grele”

 


Dieta drastică ţinută de Lena Miclăuş. La începutul pandemiei, cântăreaţa de muzică populară a decis să îi aducă o mulţumire lui Dumnezeu şi a decis să nu mai consume niciun fel de hrană timp de mai multe zile.

Artista a avut o motivație religioasă şi a povestit cum a reușit să trăiască numai cu apă timp de 17 zile. Deși nu recomandă acest regim altor persoane, cântăreața susține că în cazul ei au fost multe efecte benefice și își amintește perioada drept una în care s-a apropiat de Dumnezeu.

„Am vrut să-i aduc o mulțumire lui Dumnezeu pentru tot cea ce mi-a dat mie, pentru copilașii mei frumoși și pentru că sunt o mamă, o femeie, un artist împlinit. Citind mai multe cărți, am simțit că trebuie să fac un efort eu personal și de aceea am hotărât să țin acest post cu apă. Inițial am vrut să țin o zi, apoi s-a prelungit la trei, la cinci, la o săptămână (…) m-am dus până la 17 zile.

Primele două zile au fost îngrozitor de grele, pentru că în prima zi mi-a fost foarte foame, am băut exagerat de multă apă. A doua zi vedeam doar mâncare și m-a durut capul și din a treia zi pot să spun că nu am mai avut nicio problemă. În toată această perioadă am simțit doar nevoia de a mă ruga și a fi liniștită.”, a mărturisit Lena Miclăuș, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest