Lenna Horvath s-a căsătorit în secret cu un băiat cu 15 ani mai tânăr! Noul cuplu și-a făcut cadou de 500.000 de euro: „Am pus foiță de aur de 24 de karate”

 

Femeia cu ochi de diamant și-a găsit jumătatea: pe Neemia, un tânăr cu 15 ani mai mic. Cei doi se înțeleg perfect.

 

După o perioadă agitată, Lenna Horvath și-a pus ordine în viață. Femeia cu ochii de diamante iubește și este iubită, așa că și-a dorit să oficializeze relația pe care o are cu Neemia, un bărbat cu 15 ani mai mic ca ea. „Ne-am căsătorit în secret. Când se știe mai puțin, mai multă liniște”, a povestit Neemia, la Antena Stars.

 

Cei doi soți au hotărât să se mute la casă nouă. Așa că au cumpărat un apartament de lux în nordul Bucureștiului, cu aproape 500.000 de euro, pe care l-au mobilat și amenajat singuri. „Bucătăria e open space cu livingul. Am făcut-o împreună, am decorat-o cu foiță de aur. Încă suntem în construcții, nu am terminat. Nu am vrut să chemăm o firmă sau un designer de interior. Am zis să fie vintage și să o facem așa cum ne place nouă. Mai simplu”, a spus Lenna Horvarth. „Am pus foiță de aur de 24 de karate adusă din Turcia. Trebuie să vină rășina”, a completat Neemia.

 

Întrebată despre relația cu socrii, Lenna a spus: „Am ajuns să cunosc familia soțului. Sunt oameni extraordinari. Îmi place de mama lui, e o dulceață de femeie. E și diferență de vârstă între noi și e clar să-și pună întrebări. Orice părintre ar gândi așa. Diferența de vârstă dintre noi e tot timpul o problemă. Nu e atât de mare diferența, sunt 15 ani între noi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest