Leo de la Roșiori a făcut nunta cu Denisa!

 

Manelistul și-a legat destinul în fața lui Dumnezeu cu mama celor trei copii ai săi, care e din nou însărcinată. Al patrulea e pe drum. Leo mai are o fetiță cu Manuela Oprișiu.

 

Celebrul vers „una-i pofta inimii, alta-i mama la copii” nu se mai potrivește deloc pentru Leo de la Roșiori, și asta pentru că acesta după ce avea 3 copii cu Denisa a lăsat-o însărcinată și pe Manuela Oprișiu. Acum, când așteaptă cel de-al patrulea copil de la Denisa, manelistul s-a decis cu cine își dorește să își lege destinele în fața lui Dumnezeu.

 

Astfel, Leo de la Roșiori și-a părăsit amanta și s-a cununat religios cu Denisa, mama celor trei copii. Cei doi au decis să facă marele eveniment înainte de a veni pe lume al patrulea copil al cuplului, Denisa fiind gravidă, iar sarcina destul de avansată, astfel încât prin rochia alba de mireasă ieșeau în evidență proeminențele burticii.

 

Însărcinată într-o lună înaintată, Denisa, soția manelistului, a strălucit la propriu în rochia de mireasă. Aceasta a ales să poarte o rochie de mireasă mulată, tip sirenă, care să îi scoată în evidență burtica de gravidă, a avut părul lăsat pe spate, ondulat și radia de fericire. Manelistul, în schimb, nu a vrut să aibă un costum negru, așa că a optat pentru un costum care duce spre crem. Cei doi au arătat minunat împreună în ziua în care au decis să își unească sufletele în fața lui Dumnezeu.

 

Manuela Oprișiu a devoalat relația cu Leo de la Roșiori la Acces Direct. La prima participare s-a ferit să dea nume: ”Tatăl Ozanei a fost și el invitat, bineînțeles, pentru că este tatăl ei. Nu este aici, înseamnă că nu merită să fie în viața Ozanei. Știu că mă vezi acum, poți să minți pe cine vrei tu, poți să încerci să minți o Românie întreagă, dar pe Dumnezeu nu o să îl minți niciodată. Ultima dată am vorbit eu cu el în luna decembrie. Nu trebuia să fie lângă mine, ci lângă copilul lui”.

 

Apoi, Miss Alba a dezvăluit că manelistul este tatăl Ozanei. "Am ținut secrete pana acum, este un solsit foarte cunoscut. El si a dorit foarte mult acest copil, m-am chinuit putin dar s-a meritat. (...) Leo de la Roșiori este tatăl fetitei mele de o lună de acasă. Relația s-a stricat după ce am ramas gravidă, (...) ne-am separat apoi, acum vorbim doar ce este legat de fetiță, atât, ne respectam.", a declarat Manuela Oprișiu la Acces Direct


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest