Lezat, Constantin Enceanu i-a dat replica lui Grigore Leșe: „Știe ce înseamnă cuvântul ciubucar?”

 

Neînțelegerile vechi de 5 ani dintre cei doi artiști au cunoscut un nou episode în aceste zile, transpus printr-o dispută verbală, de la distanță, prin intemediul media, între aceștia.

 

Constantin Enceanu și Grigore Leșe sunt la cuțite de cinci ani încoace. De altfel, cei doi nici nu-și mai vorbesc, după ce au fost jurați la o emisune și au avut puncte de vedere diametral opuse, care, de altfel, au dus la conflictul respectiv. Dar nu ratează nicio apariție pentru a se înțepa.

 

Recent, Grigore Leșe și-a spus opinia vis-à-vis de cântăreții de muzică populară care participă la nunți: ”Sunt artist, nu ciubucar, să cânt la nunți. Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, mulți confundă Conservatorul cu Academia de muzică, cu Școala populară de artă, unde se poate duce mai oricine plătește”.

 

Vorbele lui Leșe l-au înfuriat la culme pe Enceanu, care s-a simțit cu musca pe căciulă, cum se spune în termeni populari, și i-a dat replica. ”Grigore Leșe știe ce înseamnă cuvântul ciubucar, a căutat în DEX? Nu cunoaște noțiunea cuvântului, să citească sensul cuvântului, mai și zice că are atâtea școli și facultăți. Cine îl ia pe el la nunți? Are una la 10 ani. Nu o să-l cheme nimeni la nunți pentru că muzica lui nu se pretează pentru nunți. Prin urmare, dacă n-a fost la nunți, nici nu are de unde să știe cum e. E ușor de zis din gură, că mergi și petreci, bei. Cânt cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! În plus, trebuie să ai grijă să ai mereu vocea la parametri foarte înalți, pentru că ești artist, nu te poți prezenta oricum, a declarat Constantin Enceanu, pentru Ego.ro.

 

Cântărețul originar din Vișina Nouă, Olt, a mai subliniat pentru sursa citată anterior ce eforturi deosebite face pentru a se menține în prim-planul muzicii populare. El a spus că nu bea rece și nici sucuri acidulate, că doarme bine și vorbește în șoaptă ori prin semne: „Ca artist, trebuie să fii foarte atent, să nu răcești, să nu răgușești. De pildă, eu nu beau rece sau sucuri acidulate, iar somnul e foarte important. În plus, nu vorbesc între evenimente, decât prin sms sau în șoaptă. Șoferul meu știe. Adesea îi fac semn cu mâna, ca să vireze stânga sau dreapta, pe drum”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest