Lidia Buble a dezvăluit dieta cu care a slăbit nu mai puțin de 15 kilograme. „Niciodată nu sar peste…”

 


Lidia Buble a trecut în ultimele luni printr-o transformare uimitoare, după ce a slăbit 15 kilograme. Sinceră din fire, a împărtășit dieta pe care a urmat-o cu publicul său, iar din declarațiile sale se pare că procesul prin care a trecut nu a fost unul deloc dificil.

Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate artiste din țara noastră, fiind remarcată atât pentru talentul său muzical deosebit, cât și pentru frumusețea sa. În anii săi de debut, a fost criticată dur pentru greutatea sa, fiind considerată „mult prea plinuță” pentru a fi pe scenă, dar aceste afirmații sunt de domeniul trecutului.

Cântăreața a slăbit nu mai puțin de 15 kilograme, doar prin alimentație sănătoasă și sport. Cea mai importantă masă pentru ea este micul dejun, peste care a mărturisit că nu trece niciodată. La acesta se adaugă și apa, pe care o consumă din belșug.

„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, a mărturisit Lidia Buble.

Atunci când vine vorba de alegerile sale alimentare, Lidia Buble recunoaște că nu are foarte multe opțiuni, în special atunci când își vizitează familia. Chiar zi în zilele de sărbătoare, face eforturi să se abțină de la preparatele care au prea multe calorii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest