Lidia Buble s-a împăcat cu Harlys Becerra! Amănuntul care demonstrează că relația e foarte serioasă! „Pupici și salutări!”

 

2022 îi găsește unul în brațele celuilalt, după ce la finalul anului trecut anunțaseră că se despart. Împăcarea se anunță dulce, așa că Lidia Buble a făcut un pas important în idila cu actorul cubanez.

 

Lidia Buble și Harlys Becerra sunt din nou împreună. Mai mult, lucrurile între cei doi sunt cât se poate de serioase. Antena Stars a descoperit că artista se află în vizită la părinții actorului cubanez. Cel care a dezvăluit totul a fost chiar Harlys Becerra, care a fost în Cuba împreună cu Lidia Buble, la părinții lui.

 

„Bună, copii! Ce faceți? Sper că sunteți bine, că aveți un sfârșit de săptămână bun. Eu sunt aici, în țara mea dragă. O să petrec câteva zile cu familia, sunt mai bine de doi ani de când nu i-am mai văzut. Și pentru că am ajuns aici, nu puteam să nu ajung și la mare. Vă trimit pupici și salutări”, a spus Harlys Becerra.

 

La finalul anului trecut se zvonea că după ce s-au despărțit, cântăreața s-ar fi iubit cu un milionar cunoscut în țara noastră. Se pare însă că Lidia Buble s-a împăcat cu iubitul cubanez. Lucrurile încep să fie din ce în ce mai serioase, mai ales pentru că artista l-ar fi prezentat deja pe Harlys Becerra părinților săi. Așadar, acum, ambii și-au cunoscut potențialii socri.

 

Lidia Buble confirma în urmă cu doar câteva săptămâni că s-a produs despărțirea de actor, însă că în continuare e în relații bune cu el de prietenie. Ea spune că s-au separat din cauza distanței mari.Totuși, în ciuda kilometrilor parcurși unul la celălalt, vedeta zicea că a fost o poveste frumoasă de iubire.

 

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă.”, a declarat cântăreața Lidia Buble. Dar iată că distanța nu mai pare să fie un factor atât de important, cei doi fiind din nou împreună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest