Lidia Buble, sărut pasional pe plajă! „Cum să-mi zici că mă pup cu toți?!”

 

Cântăreața s-a sărutat cu un tânăr și l-a cerut pe altul în căsătorie în aventura din Asia Express, de pe Drumul Împăraților.

 

Pentru a realiza una dintre probele întrecerii din Israel, Lidia Buble s-a sărutat pasional, dar nevinovat, cu un bărbat pe plajă. Sora Estera nu a reușit să prindă momentul așa cum ar fi trebuit și de aici până la conflictul dintre surorile Buble nu a fost decât un pas. După filmarea nereușită, Lidia i-a cerut acesteia să-i ia locul, acela fiind momentul în care Estera a răbufnit și i-a explict surorii ei de ce îi este imposibil să facă acest lucru

 

„Eu nu mă pup cu alți bărbați! Îmi pare rău, sunt măritată. Ce vrei, să mă pup aici cu toată lumea?!”, i-a strigat Estera Lidiei când aceasta i-a cerut să-i ia locul, astfel încât să poată filma ea. Replica Esterei a deranjat-o pe Lidia, care a spus că s-a sărutat cu tânărul doar pentru a câștiga proba: „ Cum să-mi zici că mă pup cu toți pe plajă, că nu m-am pupat cu toți, m-am pupat cu unul singur, dar ca să ajung la îndeplinirea probei”.

 

În cadrul unei alte probe de pe Drumul Împăraților, Lidia Buble și Estera încercau să livreze comanda corectă unui tânăr. Artista a rămas impresionată de aspectul fizic al localnicului încă din prima clipă în care l-a văzut. Concurenta i-a cerut bărbatului să-i mai spună încă o dată lista de produse: „Mai spune-mi o dată, dragostea mea”. Când a aflat că respectivul nu e luat, Lidia nu s-a putut abține: „Putem să ne căsătorim!”

 

Săruturile și declarațiile de dragoste nu le-au ajutat prea tare pe surorile Buble, care au primit primul cufăr de laIrina Fodor, care poate ascunde nestemata roșie. Fetele s-au certat pe drum spre Irina Fodor, lucru care le-a afectat poziția în clasament. „Mi-e ciudă că ne blocăm în jocuri super mici. În loc să ne distrăm, noi ne-am certat. De mâine o să fiu alta”, a spus Lidia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest