Lidia Buble și-a schimbat look-ul! Ea e explicat de ce a renunţat la Instagram: "Am șters tot..."

 


Lidia Buble a apărut la Radio ZU cu un look total schimbat, după două săptămâni de absență de pe Facebook și Instagram. Lidia Buble și-a șters toate postările de pe Instagram și contul ei cu 1.4 milioane urmăritori este acum complet gol, atât în ceea ce privește postările, cât și persoanele pe care ea le urmărea. Lidia Buble a explicat de ce și-a sters tot de pe Instagram.

Mai bine de două săptămâni, Lidia Buble a lipsit de pe rețelele de socializare și astăzi a apărut la Radio Zu cu un nou look! Cântăreața nu mai este blondă, ci șatenă și are părul mai lung. Fanii au fost luați prin surprindere când Lidia Buble și-a făcut în sfârșit apariția, după două săptămâni.

Toată lumea a crezut că Lidiei Buble i-a fost spart contul de Instagram pentru că ea era o prezență foarte activă, care își ținea fanii la curent cu orice face zi de zi. Nu a fost, însă, așa și Lidia Buble a explicat de ce și-a șters toate pozele de pe Instagram și toate persoanele pe care le urmărea.

„Nu am avut contul spart. Am făcut o cură de detoxifiere de la rețeleled sociale. Am șters tot și pentru că am făcut schimbarea asta de look. Nu mă mai regăeam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare.

Mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Am vrut să dau unfollow la toată lumea. Mă mai mâncau mâinile să mai intru să văd ce s-a mai postat.

Voiam să intru să fac un story și după aceea îmi dădeam seama că nu am voie să fac story. Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez că simt nevoia sa schimb, să fac ceva', a declarat Lidia Buble. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest