Lidia și Estera Buble, îngenunchiate și în lacrimi: „Mă simt doborâtă total!”

 

Surorile Buble riscă eliminarea de la Asia Express, dacă nestemata din cufărul ales va fi de culoare roșie.

 

La începutul ediției cu numărul 38 din sezonul 4 al show-ului Asia Express, Irina Fodor le-a transmis concurenților că are 3 cutii de împărțit, în care se află 2 nestemate verzi și una roșie. Acestea vor fi primite de perechile care ajung pe ultimul loc la ea în cursul zilei. Cosmin și Eliza Natanticu s-au ales cu primul cufăr, iar surorile Buble l-au încasat pe cel de-al doilea. Ambele perechi au emoții mari cu privire la culoarea nestematei care se va găsi în cutia primită de la prezentatoarea show-ului.

 

Lidia Buble și Estera au primit cel de-al doilea cufăr de la Irina Fodor și riscă eliminarea dacă în cutie se află o nestemată roșie. Cele două nu și-au mai putut stăpâni emoțiile și au izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care cele două concurente au început să plângă este cufărul care ascunde o piatră, iar dacă aceasta va fi de culoare roșie, ele vor fi nevoite să părăsească competiția. Estera și-a lăsat sora să ia o decizie în ceea ce privește cufărul care le va decide soarta din competiție.

 

„Mi-a fost foarte greu să aleg, mai ales când stai să te gândești cu poate în una este o piatră roșie, iar în cealaltă verde. Îmi vine să plâng și să râd în același timp. Mă simt doborâtă total”, a spus cântăreața.  Lidia Buble a luat cutia din dreapta cu speranța că în ea se află o nestemată verde. Concurenta și sora sa s-au pus în genunchi și au izbucnit în lacrimi la gândul că există posibilitatea de a părăsi competiția.„Mie ciudă de mor, îmi vine să o sparg pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie. Mă omoară frica asta de necunoscut”, a dezvăluit Lidia Buble.

 

Pe de altă parte, Mihai Petre și Elwira răsuflau ușurați că au trecut prin cursă fără a ajunge pe ultimul loc, Cuza și Emi au fost ținuți în suspans de către prezentatoarea TV. Băieții de la Noaptea Târziu au trecut prin cele mai mari emoții până au primit verdictul că trebuie să își caute cazare.„Pa cutie, vă pup, vă iubesc!”, a spus Emi, vizibil incantat. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest