Like Creața a născut o fetiță. Cum a dat vedeta vestea

 

Like Creața, pe numele ei real Cristina Lupu, a născut a doilea copil. Vedeta a rămas însărcinată, chiar după scurt timp după ce a născut-o pe Eza Ștefania. Acum, aceasta a adus pe lume tot o fetiță, Zea Maria. Vedeta le-a dat vestea cea mare fanilor pe Facebook, unde le-a povestit și o întâmplare foarte emoționantă.

"Poveste de pus în ramă! Sunt așa emoționată când scriu aceste rânduri… O să înțelegeți imediat de ce. Eu una nu am mai auzit așa ceva, dar să mi se întample… Marți, 22.03.2022, la ora 8 dimineața am intrat în sala de operații, unde doamna doctor Ioana Dragan a adus-o pe lume pe Eza. Câteva ore mai târziu, la ora 12, doamna doctor intră din nou în sala de operații. De această dată ca pacientă, viitoare mămică, unde l-a născut pe băiețelul ei.

Cum să operezi în ziua în care tu trebuie să naști?! Și la câteva ore distanță…Știu că alt doctor nu ar fi făcut asta pentru noi sau pentru altcineva… Știu că în mod normal nu se face așa ceva… Îi suntem super recunoscători și îi mulțumim enorm doamnei Ioana Drăgan, pentru efortul depus. She’s special for us. PS: poza a fost făcuta azi, înainte ca Ioana Drăgan să se externeze… A trecut să vadă ce mai face pacienta :)) Noi plecăm mâine dimineață.", a scris Cristina Lupu, pe pagina personală de Facebook.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest