Lino Golden s-a simțit bine la Calcule la rotisor, dar a recunoscut: ”M-am făcut de râs!”

 

Cunoscutul artist a mărturisit că nu a fost niciodată un as la matematică, ci din contra, chiar a rămas corigent.

 

Proba ”Calcule la rotisor” din cadrul emisiunii concurs Power Couple România – La bine și la greu a fost o mare provocare pentru majoritatea băieților din întrecere. Nici Lino Golden nu a făcut excepție. Artistul a mărturisit că i-a plăcut într-un fel proba, dar pe de altă parte a recunoscut că s-a cam făcut de râs, având în vedere cunoștințele limitate de matematică. De altfel, artistul a dezvăluit că a fost corigent la această disciplină, întrucât în liceul lui cel mai mult se punea accent pe muzică.

Lino Golden a avut încredere în partenera lui, însă faptul că a fost nevoit să calculeze în condiții tensionate și de stres a fost o provocare uriașă pentru el. Concurentul a recunoscut că nu a fost un elev foarte bun la matematică, motiv pentru care a știut că va da greș în ceea ce privește calculele pe care trebuie să le facă.

”Am rămas corigent la matematică de mai multe ori. La noi la școală era regula că dacă faci bine la muzică, nu ne interesează ce faci la restul. Sunt prost. Nu e prima oară când mă fac de râs la televizor. Nici nu m-am chinuit. Proba în sine mi-a plăcut foarte mult, a durat prea puțin, matematică nu știu”, a declarat Lino Golden, la Power Couple.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest