Liviu Puștiu spune că "doar o minune" l-a salvat! Cum a ratat să nu ajungă "la timp" în clădirea care a luat foc, în Bucureşti!

 


Liviu Pustiu consideră că a avut loc o minune, căci se află în afara țării și a pierdut zborul cu doar câteva ore înainte să ajungă în România la studio. Manelistul mărturisește că aici a lucrat Dumnezeu și a fost ferit de tragedia care s-a întâmplat.

”A fost mâna lui Dumnezeu. A făcut în așa fel încât să nu ajung acolo. Eu de la 14:00 la 20:00 eu aveam am sesiune de întregistări. Eu când am sesiune de înregistrări închid ușa, mă închid acolo cu colegul sau cine e, cântăm, mixăm în căști. Nu auzim nimic, nu avem contact. Eu cred că nu mai eram în viață acum. Mai ales că eu acolo am niște instrumente de suflet care valorează foarte mult financiar, dar și mai mult valorează sufletește. Avem un acordeon care era unul de suflet, din familie, iar pentru acordeonul ăla eram în stare să-mi dau viața pentru el cu riscul că nu plecam fără el”, a spus Liviu Puștiu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest