Liviu Vârciu a transmis un mesaj îngrijorător. "Aveți mare grijă"

 

Liviu Vârciu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășeșste cu fanii ce se întâmplă în viața lui. Recent, prezentatorul TV a venit în fața fanilor cu un anunț îngrijorător. Mai exact, Liviu Vârciu a ajuns de urgență cu câinele său la o clinică de specialitate. Cu această ocazie, vedeta a ținut să își sfătuiască urmaritorii să aibă grijă unde își lasă animalele de companie în această perioadă, deoarece este plin peste tot de căpușe. 

Totodată, acesta a ținut să precizeze că patrupedul său a fost pus sub tratament împotriva căpușelor, dar cu toate astea, tot a fost infectat. 

"Dragilor aveți grijă cu căpușele. Deci nu se poate așa ceva. Nu se poate. Sa va explic. Am venit cu catelul meu la o clinică, se simtea rau azi. (...) Eu i-am pus in fiecare luna totul pentru a tine departe capusele. Aveti grija cu cateii in luna asta. Nu pt sa cred. Eu am patit-o cu toti. Deci am un calendar ca sa nu uit. Le pun mereu și am amre grija. Sa vedeti ce le fac. (...) Mi-a dat vestea aia proasta. (...)", a declarat Liviu Vârciu pe conturile personale de socializare.

Liviu Vârciu speră din suflet ca patrupedul său să își revină și să nu se întâmple ceva rău. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest