Liviu Vârciu, în lacrimi la TV. Marcat de moartea tatălui și fratele lui: „Un an foarte greu”

 

liviu Vârciu a plâns la TV. Liviu Vârciu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Acesta a reușit să aducă zâmbetul pe buze oamenilor din fața micilor ecrane și întotdeauna a transmis o emoție extrem de pozitivă. Cu toate acestea, există clipe dificile chiar și pentru el! Recent, acesta a izbucnit în lacrimi, după ce s-a gândit la cei doi membrii ai familiei lui care s-au stins din viață.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai optimiști oameni de divertisment din showbizul românesc. Acesta a reușit să aducă de fiecare dată zâmbetul pe fețele telespectatorilor, însă există momente dificile chiar și pentru el! Recent, artistul a izbucnit în lacrimi după ce și-a adus aminte de persoanele dragi pe care le-a pierdut în ultimii ani. Se pare că atât tatăl său, cât și fratele lui, s-au stins din viață.

Artistul a izbucnit în lacrimi în momentul în care bunul său prieten, Nea Marin, i-a făcut o surpriză și i-a adus un tort. El și-a amintit de momentul în care și-a pierdut fratele într-un accident rutier din 2009! Anul trecut și tatăl său s-a stins din viață.

Liviu Vârciu a făcut o serie de dezvăluiri extrem de emoționante în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. Nea Marin, pe care îl consideră precum un tată, a fost cel care l-a surprins pe artist cu un tort. Acesta a fost copleșit de emoții și și-a amintit de tatăl său, pe care l-a pierdut în urmă cu un an.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21.', a spus el.

Ionuț Vârciu, fratele prezentatorului TV s-a stins din viață în 2009 într-un accident de mașină. Vedeta a trecut cu greu peste acea perioadă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest