Liviu Vârciu, speriat de război: "Vă daţi seama ce viaţă..."

 

Liviu Vârciu le-a transmis fanilor un mesaj neașteptat despre războiul dintre Ucraina și Rusia.

De când a început războiul dintre Ucraina și Rusia, tot mai multe vedete au sărit în ajutorul celor refugiaților ucraineni și toată lumea vorbește despre situația cu care se confruntă Ucraina. Printre cei care și-a exprimat părerea despre conflictul dintre cele două țări se numără și Liviu Vârciu. Prezentatorul TV le-a mărturisit fanilor că, privind la tot ce se întâmplă acum, ar trebui să ne dăm seama cât de fericiți eram, de fapt, când ne plângeam de lucruri mărunte.

Totodată, Liviu Vârciu i-a sfătuit pe fanii săi să se bucure de viață și să lase în urmă toate problemele, că nu se știe niciodată când vine o asemenea catastrofă peste noi. 

"Bă, nu e normal ce se întâmplă. Nu e normal să fie unu nebun și să mă țină în stresul ăsta. Acum vă dați seama că noi chiar nu aveam nicio problemă și că eram fericiti. Acum, când bate războiul la ușă, realizăm ce viață frumoasă aveam noi, de fapt. Urăsc ceea ce se întâmplă. Hai să fim optimiști, o să fie bine!", le-a transmis Liviu Vârciu fanilor din mediul online.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest