Liviu Vârciu: „Vă rog eu frumos, fiți oameni!” Ce a păţit prezentatorul

 

Liviu Vârciu a făcut un apel disperat pe Internet. Artistul se confruntă cu o mare problemă, şi-a pierdut camera de filmat, şi a apelat la reţelele de socializare pentru a cere ajutorul celor care îl urmăresc.

Liviu Vârciu, apel disperat pe Internet. Recent, actorul a făcut mai multe story-uri, în care îi roagă pe prietenii virtuali, mai exact pe vecinii lui din cartier, să îi înapoieze camera de filmat pe care a pierdut-o în timp ce se îndrepta spre casă.

Artistul spune că are nişte filmările realizate recent cu Mihai Leu şi are nevoie de ele, în special. Liviu Vârciu promite să cinstească persoana care îi va înapoia bunul pierdut. „Dragi prieteni și vecini din Greenfield, știu că erați cu mașina în spatele meu când am pierdut această cameră. Aveam una aici și mi-a căzut, am pierdut-o chiar la intrarea în cartier, în pădure. Ai găsit-o? Felicitări! E camera ta, ți-o fac cadou, doar că am nevoie de card, că am niște filmări cu Mihai Leu. Am făcut o emisiune și am toate filmările pe ea. 

Adu-mi camera și te cinstesc regește. Vă rog eu frumos, fiți oameni și aduceți camera! Fii mă om! Ți-o cumpăr eu nouă, adu-mi filmările, te rog!”, este mesajul transmis de Liviu Vârciu pe reţelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest