Lolrelai a venit la Acces Direct cu proba care-l incriminează pe stomatolog: „Doar nu se transmite telepatic!”

 

Ștefania Costache și stomatologul, varianta românească a idilei dintre Bill Clinton și stagiara Monica Lewinsky. În rolul rochiei Monicăi, geaca lui Lolrelai.  

 

Concurenta de la iUmor nu cedează în scandalul sexual în care-l acuză pe stomatologul său că ar fi profitat fizic de ea. A făcut tot ce se poate din punct de vedere legal, iar expertiza judiciară a scos la iveală un detaliu care tinde să-i dea dreptate Ștefaniei Costache. Pe geaca vloggeriței s-a descoperit lichid seminal ce aparține stomatologului.

 

Cu această dovadă, Lolrelai s-a prezentat în studioul Acces Direct, unde a spus tot! Pe geaca sa avea urme biologice ce proveneau de la stomatologul său. Ștefania Costache susține că această probă este suficientă pentru ca medicul său dentist să plătească pentru tot ce i-a făcut, fără acordul ei.

 

”Asta infirmă tot ce a spus dânsul, că nu m-a atins, că nu s-a aflat în aceeași încăpere cu mine, că nu se transmite telepatic treaba asta. Mi s-a făcut pielea de găină, eram în secția de poliție, cu anchetatorul și inspectam dosarul, înainte să iau copia și mi s-a făcut un pic rău. Am început să plâng, pentru că îmi imaginam procesul”, a povestit blondina, în exclusivitate, la Acces Direct.

 

Dentistul a declarat la vremea respectivă că Ștefaniei Costache I s-a făcut rău, așa că a decis să o ducă acasă, pentru a-I acorda primul ajutor. Focoasa blondină a rămas peste noapte în casa medicului, însă acesta susține că au dormit în camera separate. Când anchetatorii i-au cerut explicații pentru lichidul seminal descoperit de geaca frumoasei Lolrelai, stomatologul s-a arătat uimit, spunâdn că nu-și explică.

 

În ciuda faptului că s-au descoperit aceste probe și într-un fel sau altul s-a dovedit că Lolrelai a fost drogată și mai apoi abuzată sexual, bărbatul profesează în continuare, fiind în libertate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest