Lora și Sonia Simionov, despre experiențele din Asia și America Express: „Noi vorbeam prin semne”

 

Artista și jurnaliste sunt prietene aproapiate, iar cele două au participat la podcast-ul Giuliei Anghelescu, unde au participat din experiențele avute la Asia Express și America Express.

 

Lora a fost concurentă la prima ediție a Asia Express, iar experiența avută i se pare mult mai dificilă decât ceea ce se întâmplă la America Express, întrucât nu puteau comunica verbal cu localnicii, ci mai mult prin semne, date fiind diferențele lingvistice majore. La podcast-ul Giuliei Anghelescu, cântăreața a vorbit despre aventura asiatică.

 

„Eu eram fană Giulia (n.r. Anghelescu), exista club Giulia unde era obligatoriu să ajungi. (...) Foarte diferite (n.r. exeriența Asia Express față de America Express). În primul rând, noi vorbeam prin semne. Am fost în patru țări, fiecare cu regulile ei, fiecare cu altfel de abordare la autostop”, a mărturisit Lora, în podcastul Giuliei Anghelescu.

 

Prietena ei, Sonia Simionov, invitată de „adversara” de la America Express, a precizat că realitatea din teren este mult mai dificilă decât ceea ce observă telespectatorii. „Eu cred că a fost un plus pentru ea aspectul ăsta dintr-un singur motiv. La televizor nu vezi ceea ce e acolo, de fapt. Să fim serioși, e de zece ori mai greu și de zece ori mai mult tot. Ea, pentru că a fost în primul sezon, nu avea grad de comparație”, a spus Sonia Simionov.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest