Loredana Chivu, după ce și-a pierdut tatăl când avea doar 18 ani: ”Rămâne întrebarea vieții mele!”

 

Diva nu își explică nici acum ce l-a determinat pe părintele ei să-și pună capăt zilelor. Ea a făcut mărturisiri detaliate despre momentele care i-au marcat profund existența.

 

 

Tatăl divei a ales să încheie socotelile cu viața atunci când ea avea 18 ani. În cadrul unei emisiuni online, Loredana Chivu a povestit cum a aflat de gestul extrem la care a recurs părintele ei. Cu ochii în lacrimi a rememorat acele zile grele, poate cele mai dificile din viața ei. Actul necugetat la părintelui a găsit-o în Capitală, iar în tot acel timp a crezut că este mințită. ”Eram la București când am primit un telefon de la o vecină. Am răspuns și pur și simplu am auzit doar că <<Loredana, Ninel s-a sinucis>> Nu am crezut, am crezut că n-are cum să fie adevărat și auzeam în telefon lumea din jur care plângea și de atunci am avut un moment de nebunie, de neîncredere, am căzut, am leșinat. La câteva ore am mers acasă, el nu era acolo, era la morgă și la fel eu tot nu credeam, deci parcă și acum văd curtea cu porțile deschise și nu am crezut. Eu am avut un moment în care m-am pierdut, m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește și că toată lumea mă minte și nu e adevărat”, a spus Loredana Chivu.

 

Vedeta și-a amintit că și-a visat părintele chiar în noaptea care a urmat sinuciderii. Ea spune că cel mai mare regret rămâne faptul că tatăl său nu a lăsat niciun bilet de adio în care să spună de ce a recurs la un asemenea gest, căci nimeni nu a înțeles până astăzi motivul pentru care și-a luat viața. ”M-am dus la verii mei, l-am visat în acea noapte, dezbrăcat în genunchi, m-am trezit și m-am speriat, iar a doua zi dimineață aveam să-l văd, iar atunci am realizat de fapt ce s-a întâmplat. El s-a sinucis, s-a spânzurat, nu a lăsat niciun bilet, nici măcar o vorbă, măcar să știm motivul, a fost ceva neașteptat pentru că niciodată nu l-am văzut în depresie, faptul că nu a lăsat un bilet a fost și rămâne întrebarea vieții mele, ce s-a întâmplat și de ce”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest