Loredana Chivu, prima reacție după ce s-a spus că riscă pușcăria: „Lăsați justiția să-și facă treaba!”

 

Conflictul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se fi încheiat. Cum a răspuns vedeta după ce s-a spus că are o plângere penală depusă împotriva ei.

 

Războiul dintre Loredana Chivu și fostul iubit începe să implice din ce în ce mai mult autoritățile. În urmă cu o zi, s-a speculat că fostul iubit al blondinei a depus plângere penală împotriva ei și că ar risca 7 ani de închisoare. Diva a dorit să-și prezinte poziția într-o postare pe rețelele de socializare. Loredana Chivu a spus că este mai liniștită ca niciodată, că-și vede de viață, iar plângerea respectivă ar fi fost respinsă.

 

„Nu există nicio plângere penală la adresa mea. Totul a fost respins! (...) Nu există risc de pușcărie, cel puțin în cazul meu, nu știu ce să spun de cealaltă parte. Lăsați justiția să își facă treaba! Între timp, eu sunt foarte liniștită, îmi văd în continuare de viața mea!”, a spus Loredana Chivu, pe Instagram.

 

Blondina a fost cu câteva săptămâni în urmă protagonista unui episod mai puțin plăcut, atunci când un executor i-a intrat în casă să-i rechiziționeze o parte din mobilierul pe care fostul iubit avea acte că l-a cumpărat. „El a creat toate situațiile astea și tot el se răzbună. Am aflat și eu ulterior, după ce mi s-a întâmplat în Columbia, am aflat ce caracter are această tentativă de bărbat, pentru că el nu e bărbat. Mi-e pur și simplu rușine de tot ceea ce trăiesc și de tot ceea ce mi se întâmplă și simt că mă sufoc și nu știu cum să dau înainte”, spunea Loredana Chivu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest