Loredana Groza a împlinit 54 de ani: „Vă am alături în această miraculoasă călătorie!”

 

Cunoscuta artistă a împlinit 54 de ani și a transmis un mesaj zecilor de mii de fani pe care-i are.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Artista a împlinit 54 de ani, iar pe conturile de socializare a avut o postare cu totul specială. Ea și-a anunțat fanii că este ziua ei și le-a transmis că trăiește prin intermediul loc.

„Astăzi e ziua mea!!! Mulțumesc tuturor pentru urări!! Sunt binecuvântată să vă am alături în această miraculoasă călătorie, viața! Eu cânt pentru voi!! Trăiesc pentru voi! Vă iubesc!!!”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Cu ceva vreme în urmă, Loredana Groza a vorbit despre cariera spectaculoasă pe care o are, care s-a întins pe mai bine de patru decenii. „Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când am debutat la Steaua fără nume, dar e doar un număr, nu-l luați ca atare. Secretul e că de fiecare dată când urc pe scenă mă dăruiesc fără să aștept nimic în schimb, iar publicul cred că simte întotdeauna adevărul și simte când cineva nu se reține și își pune tot sufletul, toată vocea, chit că a doua zi sunt terminată, obosită, știu că în acel moment am dat tot. Nu contează că am cântat pe un stadion, într-o piață, pentru doi oameni, efortul meu e același de fiecare, nu mă abțin și nu mă rețin”, a declarat vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest