Loredana Șerban de la Chefi la Cuțite caută să vadă jumătatea plină: „Dumnezeu mi-a luat un înger și mi-a dat altul”

 

Concurenta de la Chefi la Cuțite a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă, decesul mamei marcând-o profund, mai ales că nu a putut să participe la înmormântare.

Loredana Șerban și-a spus povestea de viață la Chefi la Cuțite. Brașoveanca în vârstă de 44 de ani a plecat într-o vizită în Italia, în urmă cu 20 de ani, dar avea să se căsătorească în această țară și să dea naștere la doi copii, comorile ei. Între timp însă a divorțat de italianul cu care se măritase.

„Am decis să merg în străinătate în vizită. Am avut o prietenă în Italia și m-a chemat în vizită. N-a fost așa, am rămas 12 ani, pentru că prin intermediul ei l-am cunoscut pe fostul meu soț, italian. Aveam 24 de ani și din acea relație au venit pe lume și cei doi copii ai mei. Părinții nu prea au fost de acord, dar după aceea s-au obișnuit cu ideea.", a povestit concurenta.

Însă marea drama s-a petrecut atunci când era însărcinată cu fetița ei. Asta pentru că a aflat de moartea violentă a mamei, cu câteva zile înainte să nască. Astfel, nu a putut participa la funerarii. "Am avut o copilărie foarte dulce, părinții mei, care nu mai sunt, au lucrat la fabrica de ciocolată și bomboane. Din păcate, părinții mei au decedat amândoi când eu eram însărcinată cu fiica mea. Era ultima zi de muncă, practic nu trebuia să meargă la serviciu, dar a fost chemată pentru că se scotea un produs nou. La calea ferată, la 5 minute de casă, mașina în care se aflau a fost lovită de tren. I-a făcut praf. Ne-a sunat directorul fabricii și mi-a zis ca mama, colega ei și soțul acesteia au decedat în accident. Nu am putut veni la înmormântare. A fost un șoc care m-a marcat, dar mă bucur că fetița nu a pățit nimic, pentru că eram exact în ultimele zile de sarcină. Mama nu a văzut-o niciodată, a murit cu două săptămâni înainte să nasc. Dar se pare că Dumnezeu mi-a luat un înger și mi-a dat un altul", a povestit, cu lacrimi în ochi, concurenta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest