Lorena Tonciu, declarații exclusive la Antena Stars despre bărbatul misterios: „Mi-a spus că sunt foarte frumoasă!”

 

Sora Andreei Tonciu s-a hotărât să vorbească despre video-ul și pozele care au făcut înconjurul internetului.

 

Lorena Tonciu a fost zilele trecute la munte. Unde nu s-a mai pozat alături de familie, așa cum obișnuia, ci cu un bărbat, pe pârtie. Într-una dintre fotografii, bărbatul respectiv o sărută pe sora Andreei Tonciu pe obraz, oarecum nevinovat. Însă, în mod firesc, toți urmăritorii Lorenei au ajuns să se întrebe dacă aceasta are un nou iubit.  

 

Sora Andreei Tonciu a intrat prin legătură telefonică cu echipa de la Antena Stars și a spus adevărul despre această presupusă idilă. Ea susține că s-a întâlnit cu bărbatul în stațiunea montană, iar acesta i-a cerut să facă o poză cu el, iar ulterior i-a spus să vrea și un video pentru Tik-tok. Bruneta nu a vrut sa îl refuze, însă fără sa știe ce o așteaptă.

 

„Nu am un nou iubit, stați liniștiți. Cu domnul din video m-am întâlnit la munte, am urcat cu telecabina, am făcut două-trei poze și m-a văzut acolo. Mi-a spus că sunt foarte frumoasă și dacă pot să fac un tik-tok cu el. O poză mi-a spus inițial. I-am spus că da, suntem oameni, nu pot sa refuz. După mi-a spus că este cunoscut pe Tik-tok și sa facem un video. A făcut video, iar melodia de pe fundal era legată de soție și de atunci lumea a crezut că suntem împreună, dar nu am nici cea mai mică legătură cu băiatul acela”, a declarat sora vedetei.

 

Lorena Tonciu este implicată într-o relație de aproape 4 ani. Ea a povestit și cum a reacționat iubitul ei atunci când a aflat de toată povestea de la munte: ,,Eu am iubit și nu aveam cum să fac asa ceva. Când cineva se baga în seamă cu mine, eu vorbesc, indiferent de persoană. Nu pot sa spun că mă deranjează, dar nici bine nu îmi este să mă asocieze lumea cu orice băiat cu care fac o poză. Eu am iubit de aproximativ 4 ani. Iubitul meu a aflat despre imagini, pentru că tipul este cunoscut și îți dai seama că a văzut si el. Nu i-a plăcut că m-a asociat lumea cu un alt bărbat. Este gelos, ne-am cam certat puțin, dar acum este totul ok pentru că a înțeles că nu pot să am treabă cu bărbatul acela. Vreau să fiu fericită și să nu știe nimeni de viața mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest