Lovitură cruntă primită de Dani Alves, în spatele gratiilor! Ce decizie a luat Joana Sanz!

 

Cea de-a doua soție a fotbalistului brazilian a șters toate pozele în care apare alături de Dani Alves, după ce acesta a fost acuzat de agresiune sexuală. Fotomodelul este gata să divorțeze!

 

Dani Alves a fost părăsit de soția sa, frumoasa Joana Sanz, după ce a ajuns în închisoare, fiind acuzat de agresiune sexuală. Fundașul brazilian și Joana Sanz a trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă modelul a ales să meargă pe un drum separate, după ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână.

 

La început, Joana Sanz cerea sprijin și se arăta alături de soțul ei. Ea dezvăluia că mama sa a murit din cauza unei boli incurabile și cerea să-i fie respectată viața privată. „Rog presa care stă în fața casei mele să-mi respecte intimitatea în aceste momente. Mama mea a murit acum o săptămână, abia am început să înțeleg că ea nu mai este, acum sunt chinuită de situația soțului meu. Am pierdut unicii doi stâlpi ai vieții mele, aveți un pic de empatie în loc să căutați atâtea știri în durerea altora. Mulțumesc”, a scris Joana pe Instagram.

 

Apoi, fotomodelul și-a schimbat atitudinea și a șters toate fotografiile pe care le avea alături de fotbalist pe rețelele de socializare. Fotbalistul a fost trimis la închisoare în urmă cu câteva zile, el fiind acuzat că a agresat sexual o femeie de 23 de ani în clubul de noapte Sutton din Barcelona, pe 30 decembrie 2022. El nu are posibilitatea de a ieși pe cauțiune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest