Lovitură pentru Mădălina Apostol, după împăcarea cu Nick Rădoi! Dezvăluiri exclusive la Antena Stars: „Mă caută în continuare!”

 

Alina Radi, fosta lui Nick Rădoi, susține că milionarul îi face în continuare avansuri, chiar dacă acesta a reluat legătura și cu Mădălina Apostol.

 

Luna decembrie a început cu dispute și conflicte între Nick Rădoi și Mădălina Apostol, însă sărbătorile de iarnă au adus marea împăcare între cei doi. Mădălina a ajuns la apartamentul de lux pe care susține că milionarul l-a achiziționat expres pentru ea și fetiță, apoi au petrecut împreună Revelionul în doi, în Mexic.

 

Totul părea să meargă de la foarte bine în sus în relația acestora, numai că ex-iubita lui Nick Rădoi, Alina Radi a mărturisit că este, în continuare, pe radarul milionarului din America.

 

Cântăreața a declarat că între Nick Rădoi și Mădălina Apostol nu mai e nicio relație și niciodată nu se va pune problema unei căsători, iar din acest motiv el o și caută pe ea în aceste momente. După spusele ei, milionarul i-ar fi cerut să se împace și să se întoarcă la el, însă Alina Radi a refuzat acest lucru.

 

”Da, este adevărat că mă caută. Ei doi nu au nicio relație, în sens de căsătorie, de divorț sau așa mai departe, așa cum spunea ea. Ei nu se vor căsători niciodată. El mă caută în continuare. Eu dacă i-as spune lui că vreau să ne împăcăm, ar accepta”, a spus Alina Radi la Antena Stars.

 

Alina Radi a mai spus că Nick Rădoi îi propune tot timpul să meargă la el, în acest timp fiind cu Mădălina Apostol, după cum afirmă acesta. Artista a povestit pentru Antena Stars că ea nu poate să părăsească România deoarece are o mulțime de contracte de onorat și nu vrea să plece din țară, mai ales că întreaga sa carieră și viață e aici. ”Noi nu avem o relație, noi nu stăm împreună, fiecare e cu viața lui, mi-a propus tot timpul să merg la el și să mă împac cu el, dar eu nu pot, eu sunt legată aici, eu am o meserie, am 60 de contracte”, a mai spus Alina Radi.

 

În primele zile ale anului nimic nu părea să poată afecta relația dintre Mădălian Apostol și Nick Rădoi. Din brațele acestuia, în direct la Antena Stars, ea îi făcea o declarație de dragoste milionarului: "Nu am cuvinte. Cu aceasta ocazie vreau sa ii urez la mulți ani public! Voi știți foarte bine ca orice s-ar întâmpla, noi suntem tot împreuna. Este omul meu bun! Mi-am sat seama ca tot ce a făcut, a făcur doar pentru noi, ca sa fie gata totul. (...) Aceasta casa are absolut Tot ce mi as fu dorit! O grădina cu piscina unde sa ma joc cu fetița! Este o munca depusă pentru a crea aceasta familie".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest