Luca, fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit 21 de ani! Ce mesaj i-a transmis antrenorul

 


Luca, fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit 21 de ani! Este zi de sărbătoare în familia Reghecampf! Fiul cel mare al antrenorului, Luca, își celebrează astăzi ziua de naștere. Această ocazie nu a putut să treacă neobservată, motiv pentru care Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram mai multe imagini cu ei doi, dar și un mesaj. Iată despre ce este vorba!

Deși au fost mult timp în ochii curioșilor, acum Laurențiu Reghecampf și familia sa își caută liniștea. Antrenorul a decis să nu mai comenteze public ieșirile fostei sale partenere de viață și să își continue drumul departe de dramă. Cu toate acestea, el a rămas activ pe rețelele de socializare pentru lucrurile care contează cu adevărat. Unul dintre ele este familia, iar antrenorul Craiovei nu a putut lăsa să treacă neobservată aniversarea băiatului său cel mare. Iată ce fotografii a publicat Reghe, alături de Luca.

Acesta a postat pe Instagram patru fotografii în care apare alături de băiatul său cel mare. Luca a apărut pe lume în 2001, când Reghe avea o căsnicie cu Mariana Pfeiffer.

Luca, fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit 21 de ani! Luca este cel mai mare dintre copiii lui Laurențiu Reghecampf. Acesta a împlinit astăzi, 15 martie 2022, frumoasa vârstă de 21 de ani. Cu această ocazie, tatăl său a postat un mesaj pe Instagram, dar și patru fotografii în care băiatul apare în diferite ipostaze. Este vorba despre o poză cu el din preadolescență, două imagini alături de Bebeto, dar și una în care se pot vedea cei trei bărbați Reghecampf.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest