Lucica Susanu s-a considerat nedreptățită: „Nu mi se pare corect”

 

Concurenta a avut o reacție vehementă fiind de părere că una dintre adversarele cu care se întrece la Chefi la Cuțite a beneficiat de un avantaj nemeritat.

Cum ne apropiem de marea finală, întrecerea devine din ce în ce mai acerbă. În cea de-a doua probă din semifinale, concurenții au avut de făcut o serie de preparate sophisticate, având drept principale ingredient foie gras, creveți jumbo, stridii, file de cod alb, coadă de homar, mușchi de vită black angus dry aged, scoici Saint Jacques, trufe negre, caviar beluga imperial.

Fiecare participant a încercat să se întreacă pe sine pentru a impresiona jurații. Dar iată că Alexandra Veber, una dintre concurente, nu avea farfuria gata atunci când a expirat timpul. Chiar și cu cronometrul oprit, aceasta a continuat să își facă plating-ul, fapt care a enervat-o teribil pe Lucica Susanu, care a explodat: „Dă-o încolo de treabă! Eu stau și mă chinui o grămadă și alții primesc timp extra! Nu mi se pare corect!”

 

Când a venit la Chefi la Cuțite, Alexandra Veber a povestit despre ea: „Niciodată nu am avut încredere în mine. Mergând pe stradă, nu am curaj să privesc lumea în ochi prea mult. Sunt și foarte sensibilă. Plâng destul de mult. Și când sunt bucuroasă și când sunt tristă. Am fost un copil care a suferit de bullying de la grădiniță și până am plecat în Islanda. Nu m-am înscris eu la Chefi la cuțite. Am fost înscrisă de niște prieteni care îmi cunosc pasiunea pentru gătit. Atunci am hotărât să dau curs acestei provocări'.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest